Taktil massage Östersund

Stressless Rörön - Taktil massage i Östersund. Vi erbjuder behandlingar inom en form av beröringsmassage så kallad taktilmassage. Ut över taktilmassage erbjuder Stressless Rörön i Östersund även Bemer-behandlingar, coachning för fettsyrebalans m.m.

Taktil massage Östersund | Stressless Rörön

Välkomna till Stressless Rörön

Här kan du få både avkopplande &  läkande behandlingar inom taktil massage och Bemer. 

Jag erbjuder numera även coachning inom fettsyrebalans.

Behandlingar

Taktil massage
Taktil massagen är en lugn och mjuk berörings-massage där du får avkoppling för såväl kropp som sinne och själ, ombonad av handdukar och filtar för en varm och trygg miljö. Behandlingen är helkropp inklusive händer och fötter.

Bemerbehandling
Bemer är en apparatur som du använder 2 * 8 minuter per dag för bästa effekt på din mikro-cirkulation och ditt välbefinnande. Den hjälper kroppens eget system att fungera bättre samt att skynda på läkning av skador bland annat.

Coaching för fettsyrebalans
Balansen mellan omega6 o omega3 i våra kroppar är viktig för vår hälsa. Nu kan jag erbjuda information om hur du kan komma tillrätta med just din fettsyrabalans. Hör av dig så berättar jag gärna mera!

Klicka här & boka tid

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information