Kroppsvård Östersund

Kroppsvård Östersund - Carismatique Kroppsvård AB. Är du intresserad av kroppsvård? Vi erbjuder flertalet olika behandlingar så som: Klassisk massage, Hot Stone Massage, Taktilberöring, Ansiktsbehandling, Färgning av Fransar och bryn, NBE 3000, Laserbehandling, Vaxning m.m.

Kroppsvård Östersund | Carismatique Kroppsvård AB

Välkomna till oss på
Carismatique Kroppsvård

Mottagningen och butiken är belägen i centrala Östersund. Behöver du en massör, privat eller till ditt företag så är du välkommen att kontakta oss.


Här nedan kan ni ta del av alla våra behandlingar.


Klassisk massage:
I klassisk massage trycker och töjer jag på vävnader och muskler. Detta gör att musklerna blir mer elastiska och mjuka. Massagen är både rehabiliterande och förebyggande


Hot Stone Massage:
En otroligt avslappnande djup massage med varma lava stenar. Med massagerörelserna i kombination med aroma oljor lyckas man komma längre in i muskeln utan att känna den smärta en annars djupgående behandling kan medföra.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar. Massagen ökar blod och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, stressminskande, renande och ger ny kraft och energi!

Rekommenderas ej för gravida!

Taktilberöring: 
En mjuk omslutande beröring av huden. Den sker med respekt, omtanke och lyhördhet för individens integritet och behov.

Ansiktsbehandling:
Behandlingen börjar med en avslappnande rygg och nackmassage. Därefter en Naturkosmetisk ansiktsbehandling med produkter som bara innehåller naturliga ingredienser och växter som är ekologiskt odlade. Produkterna är PH- balanserade och effektiva med utmärkt balans av vitaminer, mineraler, spårämnen och antioxidanter. Rengöring, Hudanalys, peeling, *Skin Scrubber, vårdande ansiktsmask, lymfriktig ansiktsmassage, fuktkräm, ögonkräm. Lättare brynplock ingår. *Skin Scrubber - Ultraljudsbehandling med innovativa vibrationsvågor som avlägsnar döda hudceller, rengör porerna och slussar in serum och krämer på djupet in i huden. Färgning av Fransar och bryn


NBE 3000:
Varför behandla med NBE 3000?

Som erfaren massör har jag funnit det mycket effektivt att komplettera den vanliga behandlande muskelmassagen med radiovågsbehandling. Behandlingen mjukar upp bindväv, muskelvävnad och intilliggande ligament på ett för dig som kund behagligt sätt. Jag kan därefter ägna mer tid på att punktbehandla det exakta problemområdet och dessutom vid behov snabbare nå ned i underliggande muskellager. Därigenom kan behandlingstiden kortas och massagen upplevs som effektivare än tidigare. Radiovågsbehandling med NBE 800 kan enligt leverantören Cosmetiqanne AB ge följande positiva effekter: Ökar syreupptaget i muskelvävnaden. Minskar koldioxidhalten. Ökar pH- värdet Påskyndar kroppens egen läkningsprocess. Främjar lymfsystemet. Reducerar inflammatoriska processer Reducerar slagg ur bindväven & mjölksyra ur musklerna. Minskar de fria radikalerna med upp till 7%.

Laserbehandling: 
Laserns ljus ger läkande reaktioner i dina celler. Om du har problem med svullnader, inflammationer, förslitningsskador eller sår är laserbehandling något för dig. Erfarenhet och forskning visar mycket goda resultat


Vaxning: 
Vaxning armhålor med varmvax. För att få så bra resultat som möjligt är det viktigt att håret inte är kortare än 0,5 cm så att vaxet får bra fäste om hårstrået.

Klicka här & boka tid

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information